Onze collectie

GEINSPIREERD DOOR DE NATUUR

DFD biedt PVC vloeren aan in zowel klik als lijm. Bekijk hieronder het overzicht van onze volledige collectie

DFD LIJM - Regular collectie

Kwalitatief hoogwaardige collectie om te verlijmen. Rustieke eiken, tijdloze collectie met een realistisch reliëf en zeer matte uitstraling. Kleur en design zijn in uitgekiende balans en daarmee de basis voor iedere interieur. Uitgevoerd in een extra robuuste slijtlaag voor gebruik in elke ruimte met intensief loopverkeer.

DFD Lijm uitvoering - Smoked XXL Collectie

Innovatie, functionaliteit en design staan centraal in onze DFD XXL-collectie. Met deze extra lange planken bieden wij een unieke en ongeziene lengte die aansluit op de laatste woontrends. De collectie kenmerkt zich door een zeer authentieke houtstructuur die ook aanvoelt als hout. De brede en grote planken in rustieke decors, met voelbare houtnerf geven de ruimte meer volume en uitstraling. Uitgevoerd in een extra slijtvaste versie voor intensief gebruikte ruimtes. Lange levensduur!

DFD Click Budget Collectie

Vloerdelen van massief kunststof voor normaal dagelijks gebruik. Kan zwevend worden gelegd met een geschikte ondervloer op een geëgaliseerde ondergrond. De designs hebben een warme uitstraling, met kenmerkende nuanceringen. Dankzij clickverbinding snel en eenvoudig te leggen zowel bij nieuwbouw als renovatie. Door de speciaal ontwikkelde beschermlaag is de vloer uiterst vlek- en krasbestendig. Totale dikte slechts 4 mm.

DFD Click - Regular Collectie

 

DFD Click - XXL Collectie

DFD Click XXL Collectie met extra kurk onderlaag

PVC vloer kopen bij Dutch Floor Design

Op zoek naar een nieuwe PVC vloer? Bij Dutch Floor Design kunt u eenvoudig een PVC vloer kopen die geschikt is voor elk interieur. Een PVC vloer past zich snel aan de temperatuur in de ruimte, zijn waterafstotend en voelen natuurlijk aan. Een PVC vloer kopen brengt dus veel voordelen met zich mee.

PVC vloer kopen

Dutch Floor Design heeft een ruim assortiment PVC vloeren in verschillende designs. Een PVC vloer wordt ook wel een vinyl of kunststof vloer genoemd en ze zijn tegenwoordig erg populair. Een PVC vloer kopen met een trendy brons of metallic kleur? Of kiest u voor een tijdloze olijf of zandkleur? Een PVC vloer is enorm duurzaam en heeft een hoge slijtageweerstand. Daarnaast is een PVC vloer erg goed betaalbaar. Bij ons kunt u een uitstekende PVC vloer kopen voor een vriendelijke prijs.