Onze collectie

GEINSPIREERD DOOR DE NATUUR

DFD biedt PVC vloeren aan in zowel klik als lijm. Bekijk hieronder het overzicht van onze volledige collectie

DFD Rigid Core Click - Visgraat Collectie

Nieuwe generatie rigid core designvloeren met geïntegreerde ondervloer. Kan gelijk geplaatst worden over de bestaande vloer en geeft direct een geluiddempend effect. Sterker en veel stabieler dan traditionele clickvloer. Geen egalisatie nodig. Opgebouwd uit een solide watervaste rigide kern zonder weekmakers. Door geringe dikte ideaal voor vloerverwarming en vloerkoeling, geen acclimatisering nodig. Eenvoudige installatie en probleemloos door te leggen zonder dilatatievoeg. Leverbaar in warme, authentieke designs en unieke (matte) uitstraling. Deze collectie is ook leverbaar in een lijmversie, zowel in lange planken als is visgraat. Alles met een hoogwaardige slijtlaag in 0.5 mm. Voor wonen en werken.
De planken zijn op verschillende manieren te leggen zoals visgraat, dubbele visgraat, blokken maar ook als normale korte planken.

 • Genuine-Oak-Pec-lijm-luxe-vinyl-design-vloer

  Genuine Oak Click Visgraat

  40.85
 • Pure-Oak-luxe-vinyl-vloer-pvc

  Pure Oak Click Visgraat

  40.85
 • visgraat-pvc-vloer-smoked-oak

  White Smoked Oak Click Visgraat

  40.85

DFD LIJM - Regular collectie

Kwalitatief hoogwaardige collectie om te verlijmen. Rustieke eiken, tijdloze collectie met een realistisch reliëf en zeer matte uitstraling. Kleur en design zijn in uitgekiende balans en daarmee de basis voor iedere interieur. Uitgevoerd in een extra robuuste slijtlaag voor gebruik in elke ruimte met intensief loopverkeer.

DFD Lijm uitvoering - Smoked XXL Collectie

Innovatie, functionaliteit en design staan centraal in onze DFD XXL-collectie. Met deze extra lange planken bieden wij een unieke en ongeziene lengte die aansluit op de laatste woontrends. De collectie kenmerkt zich door een zeer authentieke houtstructuur die ook aanvoelt als hout. De brede en grote planken in rustieke decors, met voelbare houtnerf geven de ruimte meer volume en uitstraling. Uitgevoerd in een extra slijtvaste versie voor intensief gebruikte ruimtes. Lange levensduur!

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

DFD Click Budget Collectie

Vloerdelen van massief kunststof voor normaal dagelijks gebruik. Kan zwevend worden gelegd met een geschikte ondervloer op een geëgaliseerde ondergrond. De designs hebben een warme uitstraling, met kenmerkende nuanceringen. Dankzij clickverbinding snel en eenvoudig te leggen zowel bij nieuwbouw als renovatie. Door de speciaal ontwikkelde beschermlaag is de vloer uiterst vlek- en krasbestendig. Totale dikte slechts 4 mm.

DFD Click - Regular Collectie

 

 • Amber Oak Click Regular Extra Kurk onderlaag

  41.95
 • character-oak-rigid-click-extra-kurk

  Character Oak Click Regular Extra Kurk onderlaag

  41.95
 • Pure-oak-regular-click-pvc-vinyl-vloer

  Clean Oak Click Regular Extra Kurk onderlaag

  41.95
 • Dream Oak Click Regular Extra Kurk onderlaag

  41.95
 • Golden Oak Click Regular Extra Kurk onderlaag

  41.95
 • History Oak Click Regular Extra Kurk onderlaag

  41.95
 • Nougat Oak Click Regular Extra Kurk onderlaag

  41.95
 • Platinum Oak Click Regular Extra kurk onderlaag

  41.95
 • Pure-oak-regular-click-pvc-vinyl-vloer

  Pure Oak Click Regular Extra Kurk onderlaag

  41.95
 • Sand Oak Click Regular Extra Kurk onderlaag

  41.95
 • Vintage Oak Click Regular Extra kurk onderlaag

  41.95

DFD Click - XXL Collectie

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

DFD Click XXL Collectie met extra kurk onderlaag

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

PVC vloer kopen bij Dutch Floor Design

Op zoek naar een nieuwe PVC vloer? Bij Dutch Floor Design kunt u eenvoudig een PVC vloer kopen die geschikt is voor elk interieur. Een PVC vloer past zich snel aan de temperatuur in de ruimte, zijn waterafstotend en voelen natuurlijk aan. Een PVC vloer kopen brengt dus veel voordelen met zich mee.

PVC vloer kopen

Dutch Floor Design heeft een ruim assortiment PVC vloeren in verschillende designs. Een PVC vloer wordt ook wel een vinyl of kunststof vloer genoemd en ze zijn tegenwoordig erg populair. Een PVC vloer kopen met een trendy brons of metallic kleur? Of kiest u voor een tijdloze olijf of zandkleur? Een PVC vloer is enorm duurzaam en heeft een hoge slijtageweerstand. Daarnaast is een PVC vloer erg goed betaalbaar. Bij ons kunt u een uitstekende PVC vloer kopen voor een vriendelijke prijs.