Liquid Interactive Tiles

Liquid Interactive Tiles (LIT) zijn vloertegels waarin zich een mix vloeistoffen bevindt. Op het moment dat er druk wordt uitgeoefend op het oppervlak mixen en bewegen de vloeistoffen en komen de tegels tot leven. Dit resulteert in een dynamisch oppervlak met unieke designs. Wanneer je over de tegels loopt laat je dus een spoor van voetstappen achter.

Standaard worden onze liquid tiles geleverd met een transparante bovenlaag en witte onderlaag, maar er kunnen ook bedrijfslogo’s op de onderlaag geprint worden. De tegels kunnen ook met een volledig transparante onderlaag geleverd worden waardoor het mogelijk is om de tegels op een lichtbron te plaatsen wat het effect versterkt De tegels zijn verkrijgbaar in standaard vormen zoals verschillende vierkante en cirkelvormige designs, maar kunnen ook naar klant specifieke wensen worden geproduceerd, denkt u hierbij aan bijvoorbeeld de vorm van een bloem of uw favoriete dier. Er zijn verschillende kleurcombinaties mogelijk wat in combinatie met de verschillende vormen resulteert in een oneindigheid van mogelijkheden.

Met polycarbonaat als basismateriaal zijn liquid tiles slijtvast en gemakkelijk schoon te maken. Daarnaast heeft de tegel heeft een Security-systeem om lekken van de vloeistoffen te voorkomen.