DFD LIJM – Medium collectie

Kwalitatief hoogwaardige collectie om te verlijmen. Rustieke eiken, tijdloze collectie met een realistisch reliëf en zeer matte uitstraling. Kleur en design zijn in uitgekiende balans en daarmee de basis voor iedere interieur. Uitgevoerd in een extra robuuste slijtlaag voor gebruik in elke ruimte met intensief loopverkeer.

 • Pure-oak-regular-click-pvc-vinyl-vloer

  Clean Oak Lijm

  28,75 per m²
 • Genuine-oak-pvc-vinyl-flooring-glue

  Genuine Oak Lijm

  28,75 per m²
 • Clean-oak-click-pvc-vinyl-flooring-extra-kurk

  Honest Oak Lijm

  28,75 per m²
 • honest-oak-pvc-lijm-vloer-vinyl

  Pure Oak Lijm

  28,75 per m²
 • pvc-floor-white-smoked-oak-medium

  White Smoked Oak Lijm

  28,75 per m²

PVC vloer kopen bij Dutch Floor Design

Op zoek naar een nieuwe PVC vloer? Bij Dutch Floor Design kunt u eenvoudig een PVC vloer kopen die geschikt is voor elk interieur. Een PVC vloer past zich snel aan de temperatuur in de ruimte, zijn waterafstotend en voelen natuurlijk aan. Een PVC vloer kopen brengt dus veel voordelen met zich mee.

DFD vloer kopen

Dutch Floor Design heeft een ruim assortiment PVC vloeren in verschillende designs. Een PVC vloer wordt ook wel een vinyl of kunststof vloer genoemd en ze zijn tegenwoordig erg populair. Een PVC vloer kopen met een trendy brons of metallic kleur? Of kiest u voor een tijdloze olijf of zandkleur? Een PVC vloer is enorm duurzaam en heeft een hoge slijtageweerstand. Daarnaast is een PVC vloer erg goed betaalbaar. Bij ons kunt u een uitstekende PVC vloer kopen voor een vriendelijke prijs.