DFD Click Budget Collectie

Vloerdelen van massief kunststof voor normaal dagelijks gebruik. Kan zwevend worden gelegd met een geschikte ondervloer op een geëgaliseerde ondergrond. De designs hebben een warme uitstraling, met kenmerkende nuanceringen. Dankzij clickverbinding snel en eenvoudig te leggen zowel bij nieuwbouw als renovatie. Door de speciaal ontwikkelde beschermlaag is de vloer uiterst vlek- en krasbestendig. Totale dikte slechts 4 mm.

PVC vloer kopen bij Dutch Floor Design

Op zoek naar een nieuwe PVC vloer? Bij Dutch Floor Design kunt u eenvoudig een PVC vloer kopen die geschikt is voor elk interieur. Een PVC vloer past zich snel aan de temperatuur in de ruimte, zijn waterafstotend en voelen natuurlijk aan. Een PVC vloer kopen brengt dus veel voordelen met zich mee.

PVC vloer kopen

Dutch Floor Design heeft een ruim assortiment PVC vloeren in verschillende designs. Een PVC vloer wordt ook wel een vinyl of kunststof vloer genoemd en ze zijn tegenwoordig erg populair. Een PVC vloer kopen met een trendy brons of metallic kleur? Of kiest u voor een tijdloze olijf of zandkleur? Een PVC vloer is enorm duurzaam en heeft een hoge slijtageweerstand. Daarnaast is een PVC vloer erg goed betaalbaar. Bij ons kunt u een uitstekende PVC vloer kopen voor een vriendelijke prijs.